Kokonaisvaltaiset ja räätälöidyt
remonttipalvelut

Asunto-, toimisto- ja huoneistoremontit

Keittiö-, kylpyhuone- ja saunaremontit

Tuotanto- ja hallirakentaminen

Parvekkeet

Uudis- ja korjausrakentaminen

Runkotyöt (kaikki perustuksiin liittyvät työt sokkelista ylöspäin).

Remonttipalvelut

Klaar Invest Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia ja asiakkaan toiveiden sekä tarpeiden mukaan räätälöityjä remonttipalveluita Salossa ja muualla ympäri Suomea. Teemme niin pienet kuin suuretkin remontit aina laadukkaasti ja hyviä materiaaleja käyttäen.

Mittatilausterassit

Rakennamme asiakkaan toiveiden mukaisen terassikokonaisuuden yksilöllisesti mittatilaustyönä kaikenkokoisille piha-alueille. Olipa kyseessä omakotitalo, rivitalo, mökki tai mikä tahansa muu kohde, saat meiltä terassin rakentamisen kaiken kattavana avaimet käteen -palveluna. Rakennamme terassit myös vaativiin kohteisiin, kuten saaristoon sekä erilaisille kallio- ja rinnetonteille.

Lasitukset yhteistyökumppaniltamme

Työskentelemme yhteistyössä terassilasituksiin erikoistuneen Suomen Glasluckan Oy:n kanssa. Kauttamme saat siis myös terassin lasituksen. Korkealaatuinen lasitus pidentää terassin käyttökautta tarjoten miellyttävän oleskelualueen jo aikaisin keväällä sekä syksyn jo viiletessä. Lue lisää Glasluckanista ja lasitusmahdollisuuksista yrityksen verkkosivuilta.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä paikallisten ja ulkomaisten ammattitaitoisten yhteistyökumppanien kanssa.

Saat meiltä luotettavan aliurakoitsijaverkoston kautta:

Teemme tarjouksen rakennus- ja remontointitöistä arvioituamme kohteen paikan päällä, jotta voimme tarjota sinulle mahdollisimman huolellisen arvion tulevasta projektista. Työskentelytapamme on kokonaisvaltainen, eli saat meiltä kaikki tarvittavat työt aina projektin suunnittelusta sen toteutukseen ja jälkitöihin asti, mukaan lukien takuuhuollot. Pyrimme myös pitämään tarkasti kiinni sovituista aikatauluista. Huoliteltu työnjälkemme kertoo vankasta ammattitaidosta ja osaavuudesta.